Löpande redovisning

Grunden inom redovisning/bokföring. Vi hjälper dig med allt eller det du inte har möjlighet att sköta själv. Du väljer vilken nivå som passar för just ditt företag. Vi hjälper dig att komma igång och utformar rutiner i samråd med dig för att på bästa sätt skräddarsy ett samarbete som känns tryggt och underlättar din vardag som företagare. Vi är med och stöttar när ditt företag utvecklas och har som målsättning att alltid finnas där med professionell hjälp och personlig kontakt. Kunden i fokus för lyckad framgång!

Löneadministration

Vi sköter löneadministration för kunder inom många branscher och för kunder med en anställd upp till flera hundra anställda. Vi arbetar inom olika system och med olika digitala lösningar. Vi hjälper till med beräkningar och rådgivning, arbetsrättsfrågor, rapportering till tredje part och deklarationer till myndigheter.

Uppstart som företagare

Vi hjälper dig när du funderar på att starta eget. Vi diskuterar igenom dina förutsättningar och beskriver bolagsformer och hur det passar just dig. Vi bistår vid köp av lagerbolag, hjälper dig med alla handlingar vid nybildning av aktiebolag, handels- eller kommanditbolag. Vi hjälper till med momsregistrering, anmälan som arbetsgivare, ansökan om F-skatt mm.

Årsbokslut och årsredovisning

Vi sammanställer din bokföring till ett årsbokslut och hjälper till att upprätta årsredovisning när den tiden kommer. Vi håller koll på lagstiftning och regelverk och ser till att dina handlingar är korrekta och arbetar alltid i samråd med din revisor för att ta fram bokslut och handlingar som du som kund kan känna dig stolt och trygg med!

Skatt & Deklaration

När året är slut och bokslut upprättat hjälper vi dig med inkomstdeklarationen. Aktiebolag, handelsbolag eller kommanditbolag, ekonomisk- eller ideell förening, stiftelse, trossamfund eller enskild näringsverksamhet. Vi hjälper även till med privata inkomstdeklarationer.

Rådgivning

Vi finns alltid här för stöd och rådgivning inom våra olika tjänsteområden. Där det behövs ytterligare specialister finns det ekonomer och jurister i vårt nätverk att tillgå!

Just nu har vi sommarlov och begränsad tillgänglighet.

Åter på plats 9 augusti så välkomna åter då!

Kontakta oss

Vår adress: